ANTALYA / ALANYA - Türkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Fatma Demir, “İstiklal Marşı’nın Kabulü” adlı kompozisyon yarışmasında dereceye girmiştir.

Depremzede SMA-1 Hastası Kardeşimizin Yanında Olduk

Kariyer Günleri Projemizdeki Konuğumuz Psikolog Burcu Tatlı Özbay'dı

Ara

Şükrü Mülazımoğlu Ortaokulu ve Demirtaş Nihal Demirel Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

Okul Sporları Bilek Güreşi İl Birinciliği  Müsabakaları Genç Erkekler B kategorisinde öğrencimiz Cihangir ÖZTÜRK Sol el ikincisi sağ el üçüncüsü olmuştur. Türkiye şampiyonasında Antalya'yı temsil edecek olan öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda öğretmenler günü programı düzenlenmiştir. Programda görev alan öğrencilerimize ve programı hazırlanmasında emeği geçen Emel hocamıza ve destek olan Gülşin hocamıza teşekkür ederiz.

Kas

Antalya Valimiz Sayın Hulusi Şahin'in katılımıyla Alanya Kaymakamlığı, Alanya Gazeteciler Cemiyeti ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Alanya Genç Kalemler Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinden Nagihan Yılmaz ve Gülperi Yücel "2022 yılı Medya Başarı Ödülleri'ni" almaya hak kazanmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyor, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Ekim Ayı Kazanım Değerlendirme Sınavı  tüm sınıf düzeylerinde uygulandı.

Ekm

20 Ekim Cuma günü okulumuz konferans salonunda Okul Aile Briliği genel kurul toplantımızı ve ardından şube veli toplantılarımızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün, Türkiye'deki Sosyal Bilimler Liseleri arasında 2022-2023 Eğitim öğretim yılında başlattığı "Oku-Yorum Yazı-Yorum" Projesi çalışmaları kapsamında okulumuzda  Türk Dili ve Edebiyat ÖğretmeniFirdevs ELBİSTAN danışmanlığında  yürüttüğümüz proje, Haziran ayında çalışmalarını tamamladı.

Tem

Gururla duyuruyoruz ki, okulumuzun son sınıf öğrencileri YKS'de elde ettikleri derecelerle büyük bir başarıya imza attılar.İlk 1000 'de 3 derece aldık.Esra Öztürk EA Türkiye 529.su, Sözel Türkiye 678.si oldu.Sabriye İzem Parmaksız EA Türkiye 650.si oldu.Rahime İkbal Yılmaz EA Türkiye 2983.sü , Songül Coşguner Ea Türkiye 4385.si, Kubilay Aşkın Sözel Türkiye 4483'sü, İrem Ustali Sözel Türkiye 5091.si oldu.

İlk 1000'de 2 Öğrenci 3 derece,

İlk 5000'de 6 öğrenci 7 derece

İlk 10000 'de 8 öğrenci 9 derece

İlk 20000 'de 10 öğrenci 11 derece

İlk 50000'de 25 öğrenci 26 derece

57 mezun öğrencimizin 25 tanesi ilk 50000'de tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Kız Futsal Takımımız Alanya Şampiyonu oldu.